Celebra trupa Lake Of Tears revine in Romania pentru un concert ce este programat pentru data de 25 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, de la ora 20.00!

Pentru suedezii de la "Lake Of Tears" nu este primul concert in Romania, ei mai avand la activ si alte reprezentatii in fata fanilor romani.

Primul concert din Romania al trupei Lake Of Tears a avut loc in luna martie a anului 2006 si a insemnat pentru nordici confirmarea succesului enorm pe care il au si in alte tari din Europa. Rockerii au creat o adevarata isterie, cu doua saptamani inainte de eveniment nemaigasindu-se, la momentul respectiv, niciun bilet la concert.

  • Pentru cei ce inca nu au facut cunostinta cu trupa, aceasta provine din Suedia, in prezent are 4 membri si canta ‘gothic metal’ si ‘doom metal’.

Trupa a fost infiintata in anii ‘90 de catre Daniel Brannare, Jonas Eriksson, Mihael Larrson si Johan Oudhuis. In 2000 s-au despartit, au luat o pauza de cativa ani si s-au reunit in 2003. Pana acum au lansat 7 albume si se pregatesc pentru lansarea celui de-al optulea, care va avea loc anul acesta, in aprilie.

Noul produs muzical al nordicilor se numeste Illwill, contine 10 piese si se incadreaza in acelasi gen cu care acestia deja si-au obisnuit fanii – metal gotic progresiv.

Biletele se vor putea gasi pe www.biletoo.ro, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1.

Preturile biletelor variaza in functie de perioada in care sunt achizitionate, dupa cum urmeaza:

- 27 ianuarie – 31 martie: 80 lei pret acces general
- 1 aprilie – 24 iunie: 100 lei pret acces general
- 25 iunie (ziua concertului): 120 lei pret acces general


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.