Rapperul american Ja Rule va sustine in ianuarie doua concerte in Romania

Astfel, celbru rapper va concerta, pe 6 si 8 ianuarie, la Brasov, respectiv Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

Artistul, pe numele sau adevarat Jeffry Atkins, s-a nascut in Queens, New York, pe data de 29 februarie 1976. Si-a inceput cariera ca rapper in 1994, impreuna cu grupul Cash Money Click. El a devenit, in timp, mai mult decat un rapper, un artist hip-hop de talie mondiala, un talentat compozitor de muzica, dar si star de cinema.

Cunoscut pentru hituri precum "Holla-Holla", "I`m real" (in duet cu Jennifer Lopez), Ja Rule a realizat sapte albume si a vandut peste 20 milioane de unitati in intreaga lume.

Albumul sau de debut, "Venni, Vetti, Vecci", a fost lansat in 1999, devenind in scurt timp un nou nume de referinta al stilului rap. Urmatorul album, "Rule 3:36" (2000), include duetele "Between Me and You"(cu Christina Milan) si "I Cry" (cu Lil`Mo). Albumul "Paine is love" (2001) contine superhitul "Always on time", un duet cu Ashanti.

In 2002, Ja Rule a lansat pe piata cel de-al patrulea album, "The Last Temptation", acesta fiind urmat de "Blood in My Eye" (2003), "R.U.L.E." (2004) si "Exodus" (2005).

In 2008, Ja Rule a lansat cel mai recent album, "The Mirror". Primul single de pe album, "Uh-Ohhh!", este un duet cu Lil Wayne. Acestuia i-au urmat alte doua single-uri, "Body", featuring Ashley Joi, si "Sunset", impreuna cu The Game.

De-a lungul carierei sale a colaborat cu numerosi artisti internationali: Ashanti, R. Kelly, Charlie Baltimore, Christina Milian, Mary J. Blige, Jennifer Lopez, Jay Z, Lil Wayne, Bobby Brown, 2Pac, Fat Jo, Jadakiss, Snoop Dogg, Faith Evans, XZibit, Juvenille, Justin Timberlake si Nelly Furtado.

In paralel, Ja Rule a urmat o cariera cinematografica, jucand in productii precum "Pretul unui vis/ Turn it up", "Viata de scena/ Backstage", "Pe jumatate mort/ Half past Dead", "Back in the day", "Cronicile lui Riddick: Furia intunecata/ The Chronicles of Riddick" si "Prietene, te-ai ars!/ The Cookout", "Don't Fade Away".

Citeste si:
Ja Rule va juca intr-un reality show la MTV
Ja Rule va juca intr-un...

Ja Rule a fost rasplatit de-a lungul timpului pentru talentul sau, fiind nominalizat la numeroase premii de prestigiu. In 2002, la Teen Choice Awards, a primit titlul de artistul anului, iar la GQ Man of the Year - premiul pentru cel mai bun artist solo. De asemenea, a primit numeroase nominalizari la American Music Awards, Soul Train Awards, Grammy Awards, NAACP Image Awards.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.