Dupa succesul avut cu Lacul lebedelor pe gheata cel mai faimos balet pe gheata din lume - Saint Petersburg State Ballet on Ice revine in Romania pentru a oferi o noua experienta unica.

Saint Petersburg State Ballet on Ice va prezenta spectacolul "Spargatorul de nuci", de Piotr Ilici Ceaikovsky, pe 21 ianuarie 2011, la Sala Palatului din Capitala.

“Spargatorul de nuci”
, creat de P.I. Ceaikovsky a avut premiera pe 6 decembrie 1892 la Teatrul Mariinski din Petersburg si impresioneaza prin povesteaminunata.

In ultimii cinci ani aceasta productie a fost interpretate cu succes pe cele mai renumite scene din SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda sau Malta, oferind de fiecare data feeria unica generata de dansul pe gheata a celor mai experimentati patinatori din lume,

The Saint - Petersburg State Ballet on Ice a sustinut peste 7000 de spectacole la nivel international, prezentand de fiecare data un amestec remarcabil de forme de arta, oferind inovatie si spectacol.

Biletele pentru spectacol s-au pus in vanzare in reteaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria - Baneasa Shopping City, Real Hypermarket Vitan, la Sala Palatului si online, pe www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 70 si 280 de lei, in functie de categoria de loc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.