Idelier, unul dintre primele concept-stores din Bucuresti, este prezent acum si la THE ARK, incepand cu 1 decembrie, intr-o atmosfera artistica, decorat de bijuteriile non-conformiste ale Alinei Carp.

Atelierul de Idei este coordonat bineinteles, de designerul Silvia Serban. Noul concept – promovat sub sloganul “Famous Ideas to... Be” – aduna oameni si idei in care Silvia crede, printre designerii ale caror piese vor putea fi achizitionate la The Ark numarandu-se si Edita Lupea, Alina Botea, Iulia Dima, brandurile Prochaine, Little Artist, Melissa si Irregular Choice, Amelia Ursache, Alex Nimurad&Silvia Serban.

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, insa cu studii private de pictura, Alina Carp se va alatura si ea colectivului de creatori prin cea mai noua colectie de bijuterii: CRAZY.4.RO.

Inspirate de meleagurile Romaniei, colierele "Crazy.4.ro" sunt executate nonconformist, au un volum si o dinamica surpinzatoare, fiind alcatuite din combinatii bizare, sustinute de arcuri care se misca independent: piele, tul, tinte, dantela, piese de computer, elemente de metal sau bucati de puzzle.

Idelier se prezinta ca un magazin de idei si nu neaparat unul cu produse, deoarece si pragmatismul are limitele lui, pe care le intrece esteticul. Nimeni nu a spus ca un lucru util, cum ar fi o pereche de pantofi, nu poate fi si frumos, deosebit, sau chiar excentric. Iar la Idelier se gasesc astfel de lucruri, care se nasc din ideile unor tinerilor creatori/creativi/talentati.

Intr-un spatiu iesit din tipare, un boutique nonconformist, pentru niste clienti cu simt artistic: Idelier, la The Ark, incepand cu 1 decembrie. The new trend is love! Spread the word!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.