Lipatti Music Production va invita joi, 2 decembrie, la Sala Radio din Bucuresti, la Concertul In Memoriam Dinu Lipatti - Sergiu Tuhutiu & Friends, pentru a asculta momente celebre din muzica pentru pian si pentru a afla povestea vietii lui Dinu Lipatti.

  • 60 de ani de la moartea marelui pianist si compozitor roman Dinu Lipatti
In program, puteti asculta lucrari de F.Chopin, J.Brahms, M.Ravel, J.S.Bach, D.Scarlatti, S.Prokofiev si F.Poulenc. De asemenea, in cadrul concertului, publicul va avea ocazia sa ii asculte pe Zlata Chochieva, Kateryna Titova, Sasha Grynyuk si Sergiu Tuhutiu.

Sergiu Tuhutiu s-a nascut pe 14 aprilie 1983 in Baia Mare, Romania. Acesta a aprofundat studiul pianului la liceul din orasul natal, sub indrumarea prof. Adriana Balaj. Intre anii 2002-2006, a urmat cursurile Universitatii de Muzica din Bucuresti, iar in 2009 a absolvit cu nota maxima studiile de aprofundare pianistica (Master), la Academia de Muzica Gheorghe Dima din Cluj Napoca.

De-a lungul dezvoltarii sale artistice, Sergiu Tuhutiu a participat la numeroase cursuri si recitaluri nationale si internationale, obtinand, totodata, numeroase premii.

In Memoriam Dinu Lipatti - Concert de pian Sergiu Tuhutiu & Friends este realizat in coproductie cu TVR Cultural si Radio Romania Cultural. Biletele se pot achizitiona prin reteaua eventim.ro sau la casa de bilete a Salii Radio. Pretul biletelor este 10, 15 si 20 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.