Daniel Victor Snaith, cunoscut sub pseudonimul Caribou, va fi protagonistul unui show live in premiera la Bucuresti, joi, 25 noiembrie, la Palatul Bragadiru, informeaza organizatorii spectacolului - Oneday.
Provenind dintr-o familie de matematicieni, Dan Snaith a preluat traditia si si-a dat doctoratul la Londra cu teza Overconvergent Siegel Modular Symbols, scrie AGERPRERS.

In acelasi timp, albumele sale de IDM-meets-folktronica-meets-krautrock, scoase sub numele de Manitoba, au fost aplaudate de critica underground si fanii sai.

Din 1996, Dan Snaith creeaza sub apelativul Caribou si concerteaza live cu o intreaga trupa la care de obicei e tobar, vocal si clapar la mini-Korg.

Albumele sale in zona psihedeliei electronice, pline de o atmosfera calda si extatica, il fac un creator al unui sub-gen foarte personal si inconfundabil.

Cel mai nou album al sau - "Swim" - este poate cea mai accesibila si cea mai populara creatie a artistului, single-ul Odessa fiind in heavy rotation pe multe radiouri si pe MTV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.