Dupa confirmarea concertului Roxette din primavara anului viitor, numerosi fani ai trupei au "asaltat" adresele de mail si telefoanele organizatorilor pentru a-si exprima bucuria si pentru a solicita informatii despre bilete.

Ca urmare a numarului mare de solicitari, biletele pentru concertul Roxette se vor pune in vanzare cu o zi mai devreme, astfel incat acestea vor putea fi achizitionate incepand de luni, 15 noiembrie, online, de pe site-ul www.MyTicket.ro. In perioada urmatoare biletele se vor putea gasi si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica sau din Libraria Mihai Eminescu.

Vestea primului show pe care Roxette il va sustine la Bucuresti a starnit reactii puternice in randul admiratorilor trupei, atat din Romania, cat si din afara tarii, fani din Moldova, Ungaria, Grecia sau Turcia anuntandu-si deja dorinta de participa la concert.

Roxette, in premiera in Romania

Concertul Roxette va avea loc pe 30 mai 2011, la Zone Arena, fiind primul spectacol din cariera trupei sustinut in Romania.

  • Marie Fredriksson si Per Gessle s-au intalnit pentru prima data in Halmstadt (Suedia), la sfarsitul anilor ’70, primul album Roxette - "Pearls of Passion" - fiind lansat cativa ani mai tarziu, in octombrie 1986.

Au urmat alte 6 albume de studio, 7 compilatii, 1 album de remixuri si 8 albume video, carora li se adauga nu mai putin de 39 de single-uri si tot atatea videoclipuri. Premiati in repetate randuri pentru "Best pop-rock group", "Best selling artist" sau "Most Played video", membrii Roxette au castigat de-a lungul carierei admiratia a milioane de fani din intreaga lume.

Anul 2002 a reprezentat insa un moment de cumpana in cariera trupei, Marie fiind diagnosticata cu o tumoare pe creier. Dupa o operatie complicata, mai multe luni de tratament si cativa ani de pauza, timp in care atat Marie cat si Per si-au dedicat timpul unor proiecte separate, trupa s-a reunit in 2009, revenind pe scena in formula consacrata.

Pentru anul urmator membrii Roxette au planuri mari: un nou single, un nou album si noul turneu mondial care ii va aduce pentru prima data si in Romania.

Citeste si:
20+ celebritati internationale care au incetat din viata in 2019
Au plecat inainte de vreme:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.