Justin Timberlake, unul dintre cei mai in voga artisti de peste Ocean, este asteptat vara viitoare pentru prima data intr-un concert la Bucuresti.

Sex-simbolul american se afla deja in negocieri avansate cu unul dintre principalii promoteri din Romania pentru un show care ar putea avea loc pe proaspat renovatul Stadion "Lia Manoliu", scrie Antena3.

Sponsor ar putea fi compania Vodafone, care ar relua, cu acest show, campania "Best Music", program in cadrul caruia au fost organizate in Romania cateva show-uri memorabile, precum unicul concert Depeche Mode (2006), Shakira (2006), Rolling Stones si Beyonce - (2007), Madonna (2009) si recentul Guns N’Roses (septembrie 2010), informeaza EVZ.

Data stabilita pentru primul show Justin Timberlake in Romania ar fi putea fi 17 iunie 2011.

La cei 29 de ani, Justin Timberlake este interpret, compozitor, producator, dansator si actor. A devenit celebru ca membru fondator al formatiei 'N Sync.

Cu primele doua albume solo, Timberlake a vandut peste 18 milioane de exemplare in toata lumea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.