Weekendul acesta va fi unul memorabil pentru I Blame Coco, fiica lui Sting pregatindu-se intens de lansarea oficiala a primului sau album, The Constant, pe 8 noiembrie, evenimentul fiind precedat de un alt moment important din cariera tinerei artiste, respectiv primul show pe care il sustine in Europa de Est: vinerea aceasta, pe 5 noiembrie, la The Ark!

Show-ul pe care I Blame Coco il va sustine vinerea aceasta la The Ark nu este o premiera doar pentru publicul roman ci si pentru tanara artista, acesta fiind primul sau concert din Europa de Est.

Dupa cum ea insasi marturiseste, emotiile sale vor fi cu atat mai mari cu cat se apropie si data lansarii oficiale a primului sau material discografic, albumul “The Constant”. Acesta va aparea pe piata chiar la inceputul saptamanii viitoare, pe 8 noiembrie, in Romania urmand a fi disponibil incepand cu data de 25 noiembrie.

Desi este fiica unui artist celebru, Coco Sumner a reusit sa se detaseze de imaginea tatului sau, trupa sa fiind astazi considerata un exponent redutabil din categoria pop-rock.

Primul sau single, “Caesar”, inregistrat alaturi de Robyn, este in continuare difuzat de radiouri din intreaga lume, incet dar sigur facandu-si loc in playlisturi si noua piesa, “In Spirit Golden”, lansata oficial la inceputul acestei luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.