Pe 29 octombrie, Becks te invita la un super party nu in club, nu pe strada, ci in... tren

Pentru ca muzica ta este in continua miscare, pentru ca zi de zi apar piese noi senzationale, iar tu vrei sa le prinzi pe toate din mers, Beck’sperience Train va pune o noapte intreaga muzica la putere maxima, fara oprire, pe sine.

Te asteapta muzica la maxim timp de 6 ore, un tren cu 11 vagoane care fac concurenta si celor mai tari cluburi, 2 scene si zeci de kilometri de distractie.

  • Atmosfera incendiara este garantata de: Les Elephants Bizarres, Suie Paparude, DJ Vika Jigulina, DJ Christian Green si Dj Gojira.

Cei care doresc sa participe la petrecerea Beck'sperience Train trebuie sa se inscrie pana pe 26 octombrie la miezul noptii pe site-ul www.becks.ro. Organizatorii pun la bataie 300 de invitatii de cate de doua persoane si multe alte premii instant.

Ce trebuie sa faci? Anunța-ti prietenii, luati-va cate un Beck’s, intrati pe www.becks.ro si introduceti codul unic de pe tichetele Beck’s participante la promotia Beck’sperience Train. Cei mai norocosi pot castiga zilnic invitatii pentru 2 persoane la cea mai tare petrecere din toamna asta.

Pe langa invitatii la Beck’sperience Train, produsele Beck’s iti pot aduce in aceasta perioada și nenumarate premii instant: 1.500 de ceasuri Beck’s, 3.400 de CD-uri Beck’sperience Music Collection si 1.200 de beri Beck’s.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.