Gabrielle, cea mai buna cantareata britanica de soul va sustine un concert, pe 28 octombrie, in Club Fratelli din Bucuresti.

Gabrielle va include in concertul sau live piesele care au facut-o celebra, spre deliciul fanilor. Hituri precum “Dreams”, “Out of Reach”, “Rise” si “Sunshine” nu vor lipsi din recitalul sau impresionant, informeaza organizatorii, Events.

Dupa Gabrielle, seria evenimentelor Finlandia Pure Senses Pure Sound va continua cu alte doua dive, Vaya Con Dios si Melanie Fiona, ce vor sustine concerte pe aceeasi scena din Fratelli Studios, pe 11 noiembrie, respectiv 2 decembrie.

Concertele lunii Octombrie

Biletele pot fi achizitionate, in limita capacitatii locatiei (1000 de locuri), la prețul de 200 lei pe concert sau 500 lei in varianta de abonament la toate cele trei evenimente. Acestea sunt disponibile online pe www.eventim.ro sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo si librariile Humanitas).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.