Ce dispare sau ce se adauga la Desfrau, Lacomie, Avaritie, Invidie, Manie, Lene si Trufie?
Majoritatea filmelor, de lung sau scurt metraj au conflicte ce pornesc de la un pacat capital. Fiecare super-erou are un punct slab, un calcai al lui Ahile, un pacat ce determina intriga. Timp de doua ore, filmele scurte de la ShortsUP se vor intrece in perspective proaspete asupra temei “clasice” a celor 7 pacate capitale.

Primul ShortsUP al toamnei reuneste fictiuni si animatii valoroase, intre care "Cashback", un film de 20 de minute despre LENE, ce a obtinut 14 premii in cadrul mai multor festivaluri internationale (Chicago International Film Festival, Tribeca Film Festival, etc.) si a fost nominalizat la Oscar.

"ShortsUP – Pacate capitale" incepe sambata 9 octombrie la 20.00, la Atelierul de productie, o galerie neconventiona dedicata artei contemporane. Spatiul este situat foarte aproape de statia de metrou Timpuri Noi.

Luna de luna, scurtmetrajele premiate in marile festivaluri de film ale lumii au fost proiectate la ShortsUP in Bucuresti, dar si in alte orase din tara, si au fost insotite de expozitii de arta, muzica live sau reprezentatii actoricesti “pe viu”. Fie ca au avut loc in spatii underground din capitala, la Opera Nationala sau in aer liber, fiecare proiectie a adus sub acelasi acoperis peste 800 de spectatori interesati de cele mai valoroase filme scurte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.