In perioada 24-30 septembrie, personaje faimoase ale cinematografiei revin, prin intermediul actorilor din compania de teatru Dell�Arte, in cadrul festivalului de film pentru copii Kinodiseea.

Membrii companiei de teatru se afla la a doua colaborare cu organizatorii festivalului. Pentru aceasta editie, Andra Sandu, Smaranda Gabudeanu si Ana Craciun au dezvoltat o metoda de atragere a publicului tanar spre valorile cinematografiei bazata pe ideea inovatoare a imbinarii elementelor filmului mut si a procedeelor cinematografice cu stilul de joc expansiv al Commediei Dell’Arte.

Personaje celebre vor fi reinsufletite de actori si ii vor indruma pe cei mici pe intreg parcursul festivalului in calatoria lor in lumea filmului.(Cinema Gloria si Noul Cinematograf al Regizorului Roman - Muzeul Taranului)

  • Betty Boop, Marilyn Monroe, Edward Scissorhands* si alte personaje surpriza isi vor intampina fanii si le vor oferi o experienta de neuitat alaturi de ei, pe platoul de filmare creat de echipa Dell’Arte pentru Balul Mascat de duminica 26 sept, 16:00, (Cinema Elvira Popescu)

*Foto cu Edward Scissorhands, make-up by Sasha Borona.

De la jocuri actoricesti interactive si pline de haz, pana la situatii de improvizatie si replici din filme celebre, fiecare copil va gusta putin din emotia auzirii comenzii « Motor ! Actiune ! »

  • Si cum vedetele adora muzica, toata lumea, cu mic cu mare, va lua parte la dans sub indrumarea unui coregraf profesionist.

Pentru organizarea unui atelier exploziv de Street Dance dedicat copiilor si adolescentilor, echipa Dell’Arte a apelat la adevarati performeri, obisnuiti cu atmosfera platourilor de filmare – Cristian Miron si Carmen Bargan (sambata si miercuri 17:00 Parcul IOR)

O premiera pentru Dell’Arte si poate inceputul unei frumoase colaborari este invitarea celor de la Performers Crew, o trupa tanara si ambitioasa de dansatori al caror show va constitui surpriza Balului de duminica.

Citeste si:
10 citate pline de inteles ale unor personaje masculine din filme...
10 citate pline de inteles...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.