Lucrari ale lui Giulian Dumitriu, artistul roman care i-a facut o sculptura cantaretei Lady Gaga, vor fi expuse de joi la Bucuresti, intr-un centru comercial.

Potrivit unui comunicat, vernisajul va avea loc joi, de la ora 19.30 , in galeria centrala a Baneasa Shopping City, cu participarea criticului de arta Pavel Susara.

Astfel, incepand de joi, 23.09.2010, pana pe 10.10.2010 vor fi expuse 12 lucrari ale artistului din seria "Fashion Age".

Ineditul lucrarilor artistului Giulian Dumitriu consta in realizarea portretelor din marmura, bronz sau aluminiu care joaca rolul de suport al unor accesorii ale modei.

Busturile, modelate dupa figuri si atitudini feminine contemporane, sunt accesorizate cu diverse obiecte de vestimentatie, cu bijuterii, ochelari de soare, esarfe, palarii, brose, diademe realizate fie prin pictare, fie prin insertii de lemn, pietre si/sau metale semipretioase, fie direct in corpul primar al sculpturii.

Lucrarile din seria "Fashion Age" sunt cele mai reprezentative si distincte ale sculptorului Giulian Dumitriu. In aceasta serie a fost inclusa si sculptura care o infatiseaza pe Lady Gaga, ce a fost cumparata de o persoana care a dorit insa sa isi pastreze anonimatul, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.