Virtuozitate, rafinament, erotism, pasiune si senzualitate - asta defineste tangoul, iar pentru pasionatii genului avem o veste buna!

Iata o veste buna pentru pasionatii de tango: In toamna aceasta, la Sala Palatului, avem ocazia sa ne reintalnim cu renumita companie de dans Tango Pasion din Argentina, care ne va oferi doua ore irezistibile de virtuozitate, rafinament, erotism, pasiune si senzualitate, anunta infodance.ro.

Dupa succesul rasunator repurtat in anul 2002, in cadrul “Intalnirilor JTI”, Fundatia Art Production anunta un nou spectacol extraordinar de tango argentinian al renumitei companii, programat pe data de 16 noiembrie.

Va invitam astfel la o seara plina de senzualitate, o lume in care barbatii sunt ultra masculini iar femeile sunt ultra feminine, toate acestea doar cu ajutorul ritmurilor de tango irezistibile si insinuante, sustinute de Sexteto Major, sub directia unui virtuoz al bandoneonului Luis Stazo.

Biletele se pot procura prin reteaua Eventim la: Sala Palatului, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online, pe eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.