Weekend-ul trecut a inceput la Costinesti StudentFilmWeekend, cu proiectii de filme in aer liber.

1 000 de spectatori au fost atrasi de ideea de a viziona filme blockbuster intr-o atmosfera inedita, cu zgomotul valurilor in fundal.

Evenimentul a adus o nota de originalitate in peisajul distractiilor de pe litoral si a fost extrem de bine primit de turistii veniti in vacanta din toate colturile tarii.

Astfel, vineri seara Costinestiul a devenit o scena deschisa pentru creaturile fantastice din superproductia “Avatar” iar sambata seara spectaorii au ras la comedia spumoasa “Old Dogs” si au apreciat suspansul inspirat de filmul “Sherlock Holmes”.

Evenimentul este gandit special pentru studenti, care sunt asteptati in fiecare weekend in piateta de langa Obelisc. Atmosfera a fost extrem de animata, iar concursurile interactive au prins la public.

Evenimentul are si o componenta educationala, legata de stilul de viata al studentilor. Prin activitatile organizate, Ursus Breweries a comunicat catre cei prezenti despre efectele consumului de alcool si despre faptul ca acesta trebuie consumat cu moderatie si responsabilitate.

„Ne bucura faptul ca tinerii au raspuns pozitiv campaniei noastre si s-au aratat interesati de activitatile noastre pentru a cunoaste mai multe despre efectele consumului de alcool. Se intampla uneori ca tinerii sa incline spre depasirea limitelor, iar prin campania noastra - „afla-ti echilibrul” - dorim sa le punem la dispozitie cat mai multa informatie, care sa ii ajute sa faca o alegere corecta. De altfel, descurajarea consumului iresponsabil de alcool este pentru noi o preocupare constanta si tinta principala in politica de dezvoltare durabila a Ursus Breweries”, a declarat Diana Klusch, Director Corporate Affairs Ursus Breweries.

In week-end-ul care urmeaza, tinerii vor putea viziona “Marley & me” (vineri 30 iulie), “Inglorious Basterds” (sambata 31 iulie) si “The Ugly Truth” (duminica 1 august).

Citeste si:
Patru orașe din România vor avea zboruri directe spre litoral
Patru orașe din România vor...

StudentFilmWeekend se va desfasura in perioada 23 iulie – 29 august, in fiecare seara de vineri, sambata si duminica. Proiectiile vor avea loc in piateta de langa Obelisc, incepand cu ora 21.30. Intrarea este libera, accesul fiind permis tinerilor peste 18 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.