Mii de motociclisti s-au adunat in acest week-end la Predeal, pe platoul din apropierea cabanei Trei Brazi, la cea de-a doua editie a �East European Motor Show�( 23-25 iulie).

Potrivit NewsIn, atractia festivalului East European Motor Show este demonstratia de cascadorie sustinuta de multiplul campion mondial de „Stunt Riding“ Kevin Carmichael.

Sute de spectatori au venit in Piata Garii din Predeal pentru a-l vedea la lucru pe unul din cei mai mari cascadori pe motocicleta, evolutia scotianului starnind dese exclamatii si ropote de aplauze, transmite corespondentul NewsIn. La finalul evolutiei sale, Kevin Carmichael a marturisit ca nu se astepta sa gaseasca la Predeal atat de multi iubitori ai motociclismului.

„Marturisesc ca nu ma asteptam sa ma simt atat de bine aici. Sunt pentru prima oara in Romania si imi place tot ceea ce vad. Este extraordinar cati bikeri s-au adunat aici, nu stiam ca in Romania sunt atat de multi iubitori ai motociclismului. Fac lucrurile astea de la varsta de sapte ani si pot spune ca nu am avut foarte multe accidente, am avut doar vreo 18 oase rupte. Pentru mine cea mai mare surpriza pe care am avut-o de cand am ajuns in Romania a fost ca am intalnit atat de multa lume care vorbeste engleza, chiar nu ma asteptam la asta. Vreau neaparat sa ajung sa vizitez Castelul lui Dracula, despre care am auzit foarte multe lucruri frumoase si promit ca o sa revin in Romania“, a spus Kevin Carmichael.

Printre momentele cele mai apreciate de public au fost cele de „burn out“, motocicleta invaluindu-se in fum, si cel in care a asezat pe asfalt doua fete, oprind apoi motocicleta la doar cativa centimetri de corpul lor. Spectacolul a fost completat de evolutia cascadorilor de la Clubul „Lemon's Bikers“, aplauze cucerind, in special evolutiile celor doua fete componente ale grupului, Dana si Corina, care au demonstrat ca pot stapani bolizii pe doua roti la fel de bine ca si baietii.

Pe platoul de la „Trei Brazi“ sunt organizate concerte rock, cel mai asteptat fiind cel al trupei Cargo, dar si foarte multe concursuri pentru motociclistii sositi nu doar din Romania, ci si din Belgia, Germania, Austria, Olanda, Anglia, Bulgaria, Elvetia, Scotia, Slovenia, Ucraina, Cehia.

La finalul „East European Motor Show“ se vor oferi premii pentru cel mai bun motor modificat manual, pentru cel mai bun bautor de bere, pentru „Miss Motor Show“, dar si pentru cei care au participat la concursurile de impins butoaie cu motocicleta sau pentru cel mai bun tatuaj. Festivalul se va incheia duminica dupa-amiaza, organizatorii si participantii dandu-si deja intalnire la editia de anul viitor a „East European Motor Show“.

Citeste si:
DN1: Circulația va fi restricționată, timp de o lună, între Predeal...
DN1: Circulația va fi...

Click aici pentru galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.