Tania Alboni, artista cu o cariera muzicala de peste 13 ani, si bineinteles cel mai mare fan Amy Winehouse, va sustine patru concerte in Romania.

Astfel, artista va concerta joi, 15 iulie, la Buzau - Galeria Mall si in club Gossip din Costinesti, urmand ca pe 16 sa o gasim la Sibiu, in Oldies Pub, iar sambata 17 iulie la Oradea - Lotus Mall.

Tania a inceput proiectul ce o intruchipeaza pe una dintre cantaretele sale preferate in 2007. Pasiunea Taniei pentru muzica artistei se reflecta in spectacolele sale live, ducand la perfectiune stilul unic si sound-ul pentru care Amy a devenit celebra.

De-a lungul carierei, Tania a cantat alaturi de nume mari ale muzicii internationale: Gareth Gates, Angie Brown sau Natasha Hamilton. In 2009, Tania a castigat titlul de cel mai bun tribut international Amy Winehouse.

Cu o cariera muzicala ce se intinde pe parcursul a mai bine de 13 ani, Tania Alboni si-a demonstrat atat calitatile vocale, cat si interpretative, in prezent avand proprii fani in intreaga lume.

Miini-turneul "A tribute to Amy WInehouse by Tania Alboni" este organziat de tributebands.ro si Sublime Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.