Membrii Pink Martini revin in Europa pentru un nou turneu care va debuta pe 5 iulie cu un concert in Istanbul, Turcia.
Orchestra din Portland isi va continua turneul cu o serie de concerte in tari precum Grecia, Ungaria, Germania, Elvetia, urmand ca pe 17 iulie sa cante si la Bucuresti, in cadrul Ciuc Summer Fest. Festivalul va avea loc in perioada 16-18 iulie, la Zone Arena, alaturi de headlinerii Faithless, Pink Martini si Gary Moore, afisul festivalului urmand a fi completat de trupele romanesti precum Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Kumm, E.M.I.L., Discoballs, Brum Conspiracy, The MOOoD, L’Orchestre de Roche, Les Elephants Bizarres si The Mono Jacks.

Pink Martini revine in Europa pe 5 iulie, pentru o serie de spectacole ce se vor desfasura pe o perioada de o luna, trupa avand programate mai mult de 20 concerte in 10 tari printre care Turcia, Grecia, Germania, Elvetia, Franta, Italia, Marea Britanie si Romania. Pentru Pink Martini turneul european a devenit deja o traditie, membrii “micutei orchestre” declarand ca in oricare tara din Europa s-ar afla, ei se simt la fel de bine ca acasa: “Cand ajungem in Europa este ca si cum am fi in Portland. Este o atmosfera extrem de placuta, calda, familiara. In plus, in timpul concertelor se creaza o legatura speciala intre noi si publicul de aici, acesta fiind principalul motiv pentru care incercam sa venim in fiecare an” a povestit pianistul Thomas Lauderdale intr-un interviu acordat unui post de radio britanic.

Orchestra va pregati publicului european un program ce va include atat piese cunoscute, precum “Hey Eugene”, “Amado Mio”, “Lily”, “Que sera, sera” cat si piese de pe cel mai recent album, “Splendor in the Grass”, lansat la sfarsitul anului 2009.

Dupa doua concerte sold-out in 2007 si 2009, Pink Martini va reveni la Bucuresti pe 17 iulie cand va sustine un concert in cadrul Ciuc Summer Fest. Festivalul va avea loc in perioada 16-18 iulie, in complexul Zone Arena din Bucuresti, biletele putand fi achizitionate online de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei. In zilele de festival, biletele vor fi disponibile la casele de bilete plasate la intrarea complexului Zone Arena, la preturile de 110 lei, 180 lei si 240 lei.
.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.