Concertul pe care trupa rock irlandeza Cranberries il va sustine in Capitala pe 20 iulie a fost mutat de pe stadionul Arcul de Triumf la complexul Zone Arena, informeaza organizatorii, compania Events.

Potrivit organizatorilor, schimbarea locului de desfasurare a evenimentului va imbunatati vizibilitatea locurilor pentru toate categoriile de bilete.

Programul evenimentului ramane neschimbat, la fel ca si amplasarea sectoarelor si dispunerea locurilor in tribune. Concertul Cranberries, la care accesul va fi permis incepand cu ora 18.30, va dura aproape doua ore.

Concertul va contine atat piese deja clasice din anii '90, cat si melodii de pe cele doua albume solo ale solistei Dolores O'Riordan, „Are you listening” (2007) si "No Baggage" (2009).

Fanii Cranberries mai pot cumpara inca bilete pentru concert, la preturi de 120, 140, 170 si 190 de lei. Biletele pot fi achizionate si in trei rate lunare.

Trupa Cranberries a fost infiintata in 1989 si are peste 14 milioane de discuri vandute doar in Statele Unite, patru albume in Billboard Top 20 si opt single-uri in clasamentul "Modern Rock Tracks Chart" din Billboard Magazine, barometrul industriei muzicale internationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.