Pentru majoritatea vedetelor de la noi, vara incepe mai tarziu ca pentru noi ceilalti, deoarece munca lor presupune prezenta pe ecrane sau scene si in programul de vara.

Stiind ca isi permit sa isi ofere o gama mult mai larga de optiuni, sa vedem pentru ce destinatii opteaza cateva dintre celebritatile autohtone, scrie unica.ro.

Paula Seling a fost deja intr-o vacanta in Grecia si, dupa rezultatul excelent obtinut la Eurovision, cantareata planuieste sa se reapuce de munca, dar si sa aiba parte de o a doua vacanta, cel mai probabil in Italia, desi nu s-a hotarat inca.

Viena este destinatia preferata de Smiley si Laura Cosoi, care nu sunt la prima escapada in capitala austriaca. Au si de ce, Viena are un aer romantic si rezervat, fiind o capitala cocheta si nici pe departe la fel de aglomerata sau zgomotoasa ca Parisul.

Intrebata unde ar petrece o vacanta romantica, doar alaturi de sot, Marina Almasan a declarat ca si o dimineata in Bucuresti are un aer de vacanta cand este alaturi de sotul ei, dar daca e pe alese, fostul capitan de pe „Arca Marinei” ar opta pentru un sejur la Palma de Mallorca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.