Delta Music Fest revine in perioada 22 - 24 iulie 2010, in Delta Dunarii, la Sfantu Gheorghe.
Delta Music Fest 2010 revine dupa o pauza de 2 ani, cu 3 zile de muzica si live-set-uri ale celor mai buni DJ din tara. Happy Fish, principalul organizator, a pregatit un line-up de exceptie: Cosmin TRG, The Model, Gojira, Blanoz, VRT, Bully, DJ Limun, Victor M, Dragos Rusu. Totul se intampla intre 22 si 24 Iulie la Sfantu Gheorghe, locul in care Dunarea intalneste Marea Neagra. Pentru doritori, intrarea este libera, dormitul lejer, mancarea buna, distractia maxima si poate cel mai important, evenimentul are loc intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania.

Program:

  • Joi – 22 iulie: Victor M, The Model, Dragos Rusu
  • Vineri – 23 iulie: Dj Limun, Blanoz, VRT
  • Sambata – 24 iulie: Bully/VRT, Gojira, TRG

La prima editie Delta Music Fest 2007 s-au adunat peste 1.500 de persoane, iar cei de la Sofa Surfers, Coldcut, UNKLE, Scratch Perverts si DJ Food au fost responsabili pentru atmosfera. Potrivit site-ului oficial Delta Music Fest, romanii au aratat ca nu se sperie de nou si au acceptat provocarea unui festival de muzica electro desfasurat pe nisipul din Sf.Gheorghe, Delta Dunarii. Sonorizarea a fost la un nivel inalt, contrazicand si cele mai pesimiste asteptari. Ulterior, alti 280.000 de fani au urmarit pe internet inregistrarile concertelor. Click aici pentru galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.