Celebra trupa rock americana Aerosmith, care va canta pentru prima oara in Romania vineri seara, este asteptata la Bucuresti de peste 25.000 de fani nerabdatori sa asculte live hiturile formatiei care au facut istorie, de la "Cryin" si "Crazy", la "Dream On" si "Walk This Way".

Pentru concertul de din aceasta seara, care va avea loc la complexul Zone Arena din Capitala, s-au vandut peste 26.000 de bilete, iar organizatorii spun ca mai sunt disponibile alte 3.500, la preturi de 190 de lei (Gazon A), 330 de lei (Golden Ring) si 590 de lei (locuri pe scaune la tribuna VIP), relateaza NewsIn.

Concertul din Romania face parte din primul turneu european al trupei, dupa o absenta de trei ani de pe continent, „Cocked, Locked, Ready to Rock Tour". Spectacolul va incepe la ora 21.00, iar in deschidere va evolua formatia germana Reamonn, cunoscuta romanilor pentru hiturile "Supergirl" si "Tonight".

Aerosmith
va canta la Bucuresti peste 20 de piese, din diferite perioade ale carierei de 40 de ani a trupei. Organizatorii au dezvaluit mici secrete ale spectacolului. Astfel, pe scena alaturi de trupa Aerosmith se va afla celebrul clapar Russ Irwin, care i-a mai acompaniat in concerte pe Roxette, Sting, Bryan Adams.

Potrivit organizatorilor, cei cinci membri ai trupei au avut cateva cerinte speciale pentru concertul de vineri seara. Astfel, cabinele membrilor trupei vor fi amplasate la 30 de metri in spatele scenei. Steven Tyler a solicitat ca in backstage sa existe si o cabina de dus.
Tot solistul trupei a avut o serie de pretentii culinare, cerand sa fie asteptat cu doua boluri cu stafide cu nuci Pecan, o cutie cu prajituri fara zahar, 800 de grame de afine, patru banane, un manunchi dintr-un soi special de varza, spalat si taiat, patru pachete de pudra proteica, patru mere, patru cutii de ton in apa, un ananas si un mango si un iaurt cu vanilie.

Echipamentul tehnic al trupei Aerosmith a sosit la Bucuresti cu avionul. Peste 1.000 de persoane au lucrat, incepand de luni, pentru amenajarea scenei de 500 de metri patrati si a tribunelor. Organizatorii spun ca luminile care vor fi folosite la concert sunt impresionante si ca puterea electrica folosita pentru sunet si lumini la concertul Aerosmith este dubla fata de cea folosita pentru spectacolul sustinut de Rolling Stones in 2007.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

  • Accesul la concert

Intrarea publicului se va face prin trei porti de acces, incepand cu ora 18.00
. Peste 400 de oameni de ordine, angajati ai unei firme de paza, vor asigura paza, alaturi de 350 de jandarmi. Jandarmeria Capitalei a anuntat ca, in functie de numarul de participanti, circulatia rutiera va fi restrictionata pe strada Barbu Vacarescu, pe portiunea cuprinsa intre strazile Ceaikovski si Gheorghe Titeica.

Spectatorilor le va fi interzis accesul in Zone Arena cu brichete, bauturi imbuteliate, obiecte contondente, artificii, petarde, arme, aparate foto si camere video profesioniste, dar si cu umbrele. Spectatorii mai sunt sfatuiti sa mearga la concert cu transportul in comun, deoarece in zona nu sunt locuri de parcare. Programul RATB din zona va fi prelungit pana la ora 24.00.

„Cocked, Locked, Ready to Rock Tour", cel de-al 25-lea turneu sustinut de Aerosmith, a pus capat scandalului care a macinat trupa in 2009, cand s-a avansat chiar ideea ca, din pricina neintelegerilor cu solistul Steven Tyler, ceilalti membri ai formatiei ar cauta un inlocuitor pentru acesta.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Trupa americana Aerosmith, infiintata la inceputul anilor '70, ii are in componenta pe Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitara), Brad Withford (chitara), Tom Hamilton (chitara bas) si Joey Kramer (tobosar). Aerosmith a lansat 14 albume de-a lungul timpului, pe care se afla hit-uri ca "I Don't Want to Miss a Thing", "Pink", "Crazy", "Cryin"" sau "Janie's Got a Gun".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.