Pregatirile pentru concertul Aerosmith din Capitala, vor incepe luni, cu patru zile inaintea evenimentului, la amenajarea spatiului urmand sa lucreze 1.000 de persoane.
In deschiderea concertului, care va avea loc pe 18 iunie in cadrul complexului Zone Arena, va urca pe scena trupa Reamonn.

Echipamentul tehnic al trupei Aerosmith va sosi la Bucuresti cu avionul. Peste 1.000 de persoane vor participa la amenajarea scenei de peste 500 de metri patrati, a tribunelor si la configurarea backstage-ului. Organizatorii spun ca luminile care vor fi folosite la concert sunt impresionante si ca puterea electrica folosita pentru sunet si lumini la concertul Aerosmith este dubla fata de cea folosita pentru spectacolul sustinut de Rolling Stones in 2007.

Fanii prezenti la concert vor putea vizualiza concertul si pe ecrane amplasate pe fundalul scenei, pe laterale si pe turnul de control.

Intrarea in incinta complexului se va face prin Bulevardul Barbu Vacarescu, prin trei puncte de acces separate, in functie de categoriile de bilete. In ziua concertului peste 400 de oameni de ordine vor asigura securitatea si buna desfasurare a evenimentului.

Organizatorii recomanda celor cateva zeci de mii de spectatori asteptati la eveniment sa vina cat mai devreme la concert pentru a evita aglomeratia. Portile zone Arena se vor deschide la ora 18

Spectatorii mai sunt sfatuiti sa mearga la concert cu transportul in comun, deoarece in zona nu sunt locuri de parcare. Programul RATB din zona va fi prelungit pana la ora 24.00.

Fanii care nu si-au achizitionat inca bilete mai au o sansa. Organizatorii spun ca mai sunt disponibile bilete la preturile de 140, 190, 330 si 590 de lei.

Trupa americana Aerosmith, infiintata la inceputul anilor '70, ii are in componenta pe Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitara), Brad Withford (chitara), Tom Hamilton (chitara bas) si Joey Kramer (tobosar). Aerosmith a lansat 14 albume de-a lungul timpului, pe care se afla hit-uri ca "I Don't Want to Miss a Thing", "Pink", "Crazy", "Cryin"" sau "Janie's Got a Gun".

Citeste si:
Cum îți pregătești tenul pentru machiaj
Cum îți pregătești tenul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.