Asteptat de aproximativ 10.000 de fani, celebrul cantaret britanic Elton John, care sambata seara, incepand cu ora 20.00, va concerta pentru a doua oara in Romania, in Piata Constitutiei din Capitala, va ajunge in tara noastra la ora 16.30, cu un avion privat.
Sir Elton John, in varsta de 63 de ani, va petrece doar cateva ore in Bucuresti pentru concertul pe care il va sustine sambata seara. Avionul lui Elton John va aterizeaza in Bucuresti sambata la ora 16.30, iar artistul va decola imediat dupa finalul spectacolului, scrie NewsIn.

Accesul publicului in spatiul dedicat concertului va fi permis incepand cu ora 16.00. In deschiderea concertului britanicului va canta trupa romaneasca VH2. [Care este cel mai asteptat concert din Bucuresti?]

Sunt asteptate la concert peste 10.000 de persoane, spun organizatorii, compania Modus. Din cele sapte categorii de bilete puse in vanzare intial, majoritatea s-au epuizat rapid.

Concertul Sir Elton John & Band face parte din World Tour 2010 Live. Biletele la concertul din Capitala au avut preturi cuprinse intre 100 si 650 de lei. Artistul pop a mai concertat la Bucuresti in iunie 2003, pe stadionul Cotroceni.

Cu o cariera de aproape cinci decenii, cantaretul britanic Elton John, pe numele real Reginald Kenneth Dwight, a fost ridicat in 1998 la rang de Cavaler de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pentru activitatea muzicala deosebita si implicarea in actiuni caritabile.

Elton John a inceput sa cante inca din 1961, in trupa Bluesology. A vandut de atunci peste 250 de milioane de albume, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti din istorie.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara "Nikita", "Sacrifice", "Candle In the Wind", "Don't Go Breaking My Heart", "Something About the Way You Look Tonight", "Sorry Seems to Be the Hardest Word". Din 2006, cand a lansat albumul "The Captain & the Kid", artistul nu a mai lansat niciun material discografic.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Artistul, un homosexual declarat, militeaza de cateva decenii pentru dreptul la libera exprimare. Elton John este casatorit din decembrie 2005 cu David Furnish.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.