Esti fan al stilului urban? Vrei sa-i vezi pe cei mai tari dansatori de street-dance din tara si sa-i auzi in concert pe Guess Who, Spike si Grasu XXL? Participa la CLSD 2010.

Cupa Liceelor la Street Dance-marea finala va avea loc in acest weekend, incepand cu orele 12:00, la Jet Set Events Hall din Bucuresti, potrivit infodance.ro.

Evenimentul anunta peste 30 de trupe de liceeni care se vor lupta la etapa pe Bucuresti, programata pentru 12 iunie, pentru a-si castiga locul in Finala Nationala, ce va avea loc pe 13 iunie. De show se vor ocupa Guess Who si Spike, sambata, in timp ce Grasu XXL va aduce o finala "cu greutate".

„Ma bucur ca ii vom cunoaste pe liceeni din Bucuresti. Sigur va fi mare distractie sambata, la Cupa Liceelor, pentru ca le pregatim un concert de care sa-si aduca aminte”, promite Guess Who. Petrecerea va continua in Piata Constitutiei, unde Alex Velea le da intalnire tinerilor la Summer Start Flash Mob.

Tine pasul cu lumea dansului pe infodance.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.