Esti fan Coldplay insa nu ai avut ocazia sa vezi trupa live? Coldplace, cel mai bun tribute-band Coldplay din lume, ofera un spectacol autentic cu un turneu in Romania.

VIDEO: Tribut Coldplay in Romania

Pentru cei care nu au aflat inca, britanicii de la Coldplace vor concerta in Romania in zilele de 10, 11 si 12 iunie.

Coldplace nu este doar un cover-band Coldplay, ci reprezinta singura formatie recunoscuta oficial de celebra trupa. In cei sase ani de cand evolueaza, formatia-tribut a reusit sa recreeze in cele mai mici detalii concertele trupei originale, plecand de la imaginea scenica si pana la feeling-ul transmis prin binecunoscuta muzica Coldplay.

Printre marile scene din lume unde au performat se numara si legendarul "Mathew Street Music Festival" din Liverpool, la care participa anual peste 300.000 de spectatori.

  • Coldplace castiga pentru al doilea an consecutiv titlul de "Best Tribute Act" in Olanda

Trupa internationala Coldplace, care va concerta la Bucuresti in club The Silver Church pe data de 10 iunie, a fost desemnata pentru al doilea an consecutiv cel mai bun "tribute act" din Olanda.

"Nu pot spune decat ca sunt fericit sa fim desemnati pentru a doua oara "cel mai bun tribut Coldplay". Asta inseamna ca trupa Coldplace a resuit ceea ce si-a propus atunci cand am demarat acest proiect: sa influentam la randul nostru vietile oamenilor, recreand atmosfera unui concert live Coldplay!" declara Shane Croft, vocalul trupei Coldplace.

Formatia tribut Coldplace va canta anul acesta in deschiderea Marelui Premiu de Formula 1de la Silverstone.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.