Cargo, una dintre cele mai semnificative trupe ale rock-ului autohton, va urca pe scena vara aceasta in deschiderea concertului Iron Maiden din Transilvania.

“Greii metalului” international vor reveni in Romania pe data de 15 august in parcarea Polus Center Mall din Cluj-Napoca, in cadrul unui eveniment prezentat de clubul de fotbal CFR Cluj si organizat de Imagistica si Iconica.

Infiintata in 1985 in Timisoara, Cargo este una dintre cele mai reprezentative trupe din Romania avand o experienta de peste un sfert de secol, timp in care a influentat zeci de tineri artisti si sute de fani ai rock-ului. Componenta trupei a suferit mai multe schimbari de-a lungul istoriei sale, formula actuala incluzandu-i pe Adrian Igrisan (voce/chitara armonica), Cristian Pup (clape), Alin Achim (chitara bass), Tavi Pilan (tobe) si chitaristul Adrian Barar, membru recunoscut ca si liderul grupului.

Inspirati de rock-ul “greu” al trupelor legendare din Occident, Cargo si-a creat un stil propriu, ce a transformat trupa intr-un nume inconfundabil pe scena muzicii romanesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.