Bonobo Live! Bonobo revine in Bucuresti pentru a 4-a oara , pe 4 iunie 2010, pentru a-si promova cel de-al 4-lea album, in cadrul unui eveniment Flama.
Dupa ce a venit de trei ori in Romania, ultima oara in decembrie anul trecut, in cadrul unui eveniment care a umplut o hala pana la refuz, Simon Green aka Bonobo revine in Romania. De data aceasta, Bonobo se intoarce pentru un concert LIVE, alaturi de Andreya Tryana cu vocea ei senzationala, una dintre cele mai noi descoperiri a celor de la Ninja Tune, potrivit HipMag.

Concertul de la Bucuresti din 2010 face parte din turneul de promovare a noului sau album, Black Sands, lansat pe piata luna acesta, via Ninja Tune. Astfel, publicul nu se va delecta doar cu piesele Bonobo clasice, ci si cu materiale noi noute.

In deschiderea concertului Bonobo, care va incepe la ora 20:00, va canta Mara, alaturi de trupa Sensor, in cadrul proiectului numit MaracuSensorcutot. Lor li se va alatura si trompetistul Alex Burcea, chemat special pentru acesta ocazie. Seara va fi incheiata in ritm de funk de UFe si Zicu, cu un special act surpriza.

Pretul unui billet este de 35 lei in avans si 60 lei la intrare. Biletele se gasesc in retelele www.bilete.ro si www.eventim.ro si in magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas.

Bonobo ofera spre download gratuit piesa Eyesdown, inclusa pe discul Black Sands, cel mai nou release al materialului.
Piesa Eyesdown, care recent s-a bucurat si de un videoclip, poate fi downloadata de pe site-ul spinner.com, dar poate fi si ascultata pe beatfactor.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.