Trupa germana Reamonn va canta in deschiderea concertului legendelor rock de la Aerosmith de la Bucuresti.

Trupa Reamonn, cunoscuta pentru hiturile "Supergirl" si "Tonight", vine din Germania si s-a infiintat in 1998.

Albumul de debut al trupei, "Tuesday" (2000), a fost premiat cu discul de aur la scurt timp dupa lansare, iar piesa "Supergirl" a ajuns in top zece in Europa.

A urmat “Dream No. 7”, in 2001, iar in 2003, "Beautiful Sky", un album cu vanzari spectaculoase pe plan international, care a tinut primul loc in clasamentele din Germania aproape un an. La discografia lor se adauga albumul “Raise your hands” lansat in 2004 si "Wish" lansat doi ani mai tarziu.

Cel mai recent album Reamonn poarta numele trupei si a fost lansat in 2008, an in care membrii trupei au sustinut un concert in deschiderea discursului lui Barack Obama din fata Coloanei Victoriei din Berlin. Ulterior cei de la Reamonn l-au numit pe senatorul Obama membru de onoare al trupei si i-au oferit un inel de membru.

Primul concert in Romania al celebrei trupe rock americane Aerosmith, programat pe 18 iunie in cadrul turneului european "Cocked, Locked, Ready to Rock!", va avea loc la Romexpo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.