Muzicianul britanic Boy George a declarat ca ar putea reforma grupul Culture Club, popular in anii '80 pentru piese ca "Do You Really Want to Hurt Me" si "Karma Chameleon", anunta BBC.

El si fostii lui colegi ar urma sa cante din nou impreuna in 2011, cand se vor implini trei decenii de la formarea grupului, scrie NewsIn

Culture Club s-a mai reunit pentru scurta vreme in 1998 si a urcat pe scena, la London's Royal Albert Hall, in 2002, pentru un concert aniversar prilejuit de implinirea a 20 de ani de la fondarea grupului.

La inceputul lunii martie, nonconformistul muzician britanic Boy George a anuntat ca vrea sa revina in prim-plan cu un nou videoclip si un turneu de trei saptamani, dupa ce ani buni de zile a stat in umbra din pricina problemelor personale, inclusiv de natura financiara. In plus, artistul cunoscut in toata lumea si ca membru al comunitatii gay lucreaza la un nou album, care sa-l readuca in topuri si, implicit, sa-l scape de grijile financiare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.