Specialistul in arme chimice al organizatiei teroriste internationale al-Qaida, Midhat Mursi al-Sayid Umar, ar fi fost ucis in Pakistan luni, de o racheta, au anuntat oficiali din serviciile de securitate pakistaneze, informeaza NewsIn.
"Credem ca a fost ucis in acest atac", a declarat un oficial din serviciile de informatii pakistaneze, sub acoperirea anonimatului. Casa vizata din zona tribala din Waziristan du Sud, in apropiere de frontiera afgana, "era ascunzatoarea sa si informatiile primite arata ca el era tinta acestui atac", a adaugat el.
Trei rachete au vizat o casa din apropierea unei mochei din satul Azam Warsak, cel mai probabil lansate de trupele americane din Afganistan, potrivit altor oficiali pakistanezi.

Suspectul, un egiptean de 54 de ani, este cunoscut si sub numele de Abu Khabab al-Masri si ar fi supervizat taberele de antrenament teroriste din Afganistan. Statele Unite pusesera o recompensa de cinci milioane de dolari pe capul sau.

Anuntul a intervenit cu scurt timp inaintea unei intalniri la Washington dintre presedintele american George W. Bush si premierul pakistanez Yusaf Raza Gilani, pentru discutarea strategiei antiteroriste a Islamabadului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.