Trei persoane au fost ranite la un colegiu public din Phoenix, Arizona, intr-un incident armat al carui autor a fost deja arestat, informeaza site-ul postului local de televiziune KNXV, parte a retelei ABC.

Dintre raniti, un tanar de 25 de ani este in stare grava, in timp ce o tanara de 22 de ani si unul de 17 ani sunt in stare stabila.

Potrivit unui martor, agresorul era insotit de inca un barbat si a deschis focul vizand in mod deliberat victimele. Incidentul a avut loc in cladirea pentru cursuri tehnice a South Mountain Community College, la care invata 8.000 de studenti, arata NewsIn.

Site-ul institutiei a anuntat intreruperea cursurilor, in urma incidentului, iar politia si conducerea colegiului "au luat masuri pentru a asigura securitatea studentilor".

Potrivit site-ului postului local de televiziune, politia l-a identificat deja pe agresor, care este un fost student al colegiului, in varsta de 22 de ani. Alte cinci persoane, inclusiv membri ai familiei acestuia, au fost arestate pentru ca au incercat sa influenteze ancheta.

Politia afirma ca suspectul il cunostea pe unul dintre tinerii pe care i-a impuscat, cu care tocmai se batuse. Ceilalti doi tineri au fost impuscati accidental. Agresorul a fost arestat dupa ce tatal acestuia a informat politia.

Incidentele armate sunt frecvente in institutiile de invatamant din Statele Unite. In 16 aprilie 2007, un student sud-coreean si-au impuscat doi studenti intr-un camin, apoi a intrat in sali de curs si a tras la intamplare, omorand alte 30 de persoane, inainte de a se sinucide.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.