Rasturnare de situatie privind incidentul ce a incheiat vizita in Israel a presedintelui francez

Familia lui Raid Assad Raid Ghanan, politistul evreu despre care s-a spus ca s-a sinucis pe Aeroportul Ben Gurion, in timpul ceremoniei de plecare din Israel a presedintelui francez Nicolas Sarkozy, a declarat azi presei ca nu poate fi vorba despre o sinucidere.

"Respingem categoric versiunea sinuciderii fiului nostru. Era un om bun si fericit. Avea familie si nu avea nici un motiv sa faca acest lucru", a declarat Raid Ghanan, tatal lui Assad, citat de The Times, in editia online. "Avea familie, avea prieteni, isi facea planuri pentru el si familia lui si nu ar fi avut nici un motiv sa-si ia zilele", a continuat tatal politistului.

Dupa incident, anchetatorii au avut nevoie de citeva ore pina sa gaseasca familia presupusului sinucigas, care locuieste intr-un sat dintr-o zona indepartata, in nordul Israelului. Naif Ghanan, fratele politistului, a declarat la rindul sau ca reprezentantii politiei care au venit sa-i anunte despre moartea lui, le-au precizat ca "inca se fac cercetari privind circumstantele incidentului". "E de necrezut ca fratele meu si-a luat zilele. Credem ca a fost vorba despre un accident sau chiar despre un incident, in urma caruia fratele meu a fost impuscat din greseala de vreunul dintre ofiterii de securitate din zona", a mai spus Naif.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.