Cancelarul german Angela Merkel a marturisit ca a urmarit o parte a meciului dintre Germania si Portugalia din cadrul Campionatului European de fotbal, in urma caruia Berlinul s-a calificat in semifinale, in pofida faptului ca la ora desfasurarii partidei participa la summitul UE de la Bruxelles.

"Nu am putut urmari meciul astazi (joi - n.r.) decat pana la primul gol. Dar dupa aceea m-am dus foarte motivata la dineul (sefilor de stat si de guvern - n.red.)", a declarat cancelarul, citata de AFP.

Merkel a marturisit ca s-a intors totusi in fata micului ecran in ultimele minute ale partidei si ca s-a "entuziasmat, ca toata lumea", atunci cand a vazut ca echipa Germaniei a castigat cu 3 la 2, eliminand Portugalia, informeaza NewsIn.

Cancelarul a vorbit despre o "performanta senzationala".

Presedintele Comisiei Europene, portughezul Jose Manuel Barroso, a "felicitat germanii" la incheierea reuniunii de la Bruxelles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.