Candidatul democrat s-ar fi intalnit cu membrii misteriosului Grup Bilderberg, langa Washington

Saptamana trecuta, ziaristii americani au observat ca Obama, asteptat pe aeroportul Dulles din Washington, nu a mai aparut. Motivul: discutii cu cateva persoane foarte importante.

Presa a pus aceasta disparitie "misterioasa" in legatura cu desfasurarea in apropiere de Washington, la Chantilly, a reuniunii anuale a Grupului Bilderberg, cea mai netransparenta organizatie internationala din lume.

De peste 54 de ani de cand functioneaza, lucrarile grupului s-au desfasurat in cel mai mare secret, chiar daca au fost si sunt frecvent invitati magnati ai presei sau ziaristi prestigiosi. Toti respecta cuvantul de ordine - tacere totala.

In acest an, in afara datei si a locului desfasurarii intalniri anuale (5-8 iunie, hotelul Westfields Marriott, Chantilly), grupul a facut cunoscuta, in premiera, si agenda discutiilor, pe care au figurat ciberterorismul, Africa, Rusia, relatiile SUA-UE, Afganistanul, Pakistanul.

Cum nu se da publicitatii lista participantilor, Barak Obama nu a fost mentionat. Totusi, s-a aflat ca printre invitatii americani figurau mai multi presupusi viitori coechipieri ai lui Obama, intre care si Hillary Clinton, cu sanse la vicepresedintia SUA.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.