Opozitia de la Chisinau a blocat vineri lucrarile Parlamentului, printr-un protest zgomotos si inedit la adresa practicilor politice ale puterii comuniste.
Potrivit agentiei NewsIn, deputatii au blocat tribuna centrala a legislativului, au pus la megafon o melodie japoneza si au inceput sa bata ritmic din palme. Totodata, politicienii prooccidentali au fluierat si au scandat lozinci antiputere.

In pofida acestui vacarm, majoritatea comunista din Parlament a prezentat si a votat pe banda proiectele de lege de pe ordinea de zi. In mai putin de 15 minute, demnitarii au aprobat toate punctele de pe agenda, dupa care au parasit sala. In timp ce comunistii ieseau din sedinta, opozitia le-a pregatit un nou spectacol: politicienii au inceput sa huiduie si sa scandeze urmatorul mesaj: “Cate doi, cate doi, comunistii la gunoi!".
Partidul Democrat, condus de Dumitru Diacov, nu a participat la acest protest.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.