Cantaretul britanic Elton John a sustinut un concert in sprijinul lui Hillary Clinton si a obtinut 2,5 milioane de dolari pentru campania acesteia, miercuri seara, la New York, a informat presa, relateaza NewsIn.

Concertul, intitulat "Elton si Hillary: o unica noapte", a avut loc in sala Radio City Music Hall. Aceasta a fost prima aparitie fara orchestra a lui Elton John la New York de la concertul sustinut la Madison Square Garden in 2000.

"Nu sunt politician, dar cred in ceea ce face Hillary Clinton", a spus recent cantaretul. "Sunt entuziasmat de ideea de a o sustine pe Hillary cantand intr-o seara ce va ramane memorabila", a adaugat el.

Hillary este sustinuta de mai multe celebritati, printre care actorul Jack Nicholson si sportivul Magic Johnson, in timp ce rivalul ei Barack Obama este sustinut de regina talk-show-urilor, Oprah Winfrey, si de actorii Robert De Niro si Forest Whitaker.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.