S-a descoperit ca cea mai faimoasa scoala de samba se afla in mainile traficantilor de droguri.

Mare tulburare la Rio inainte de inceperea celebrului carnaval. Toata lumea vorbeste despre legaturile legendarelor scoli de samba cu traficul de droguri. Chiar si cea mai faimoasa dintre aceste scoli, Mangueira, este implicata in afaceri tenebroase.

Costumele de carnaval si coregrafia sunt gata pregatite. Ca in fiecare an, Cariocas, locuitorii ora­sului Rio de Janeiro, se pregatesc de sarbatoarea care autorizeaza excesele si paralizeaza activitatea eco­nomica. insa anul acesta atmosfera este tensionata: de cateva saptamani, nimeni nu mai poate ignora legaturile dintre legendarele scoli de samba si traficul de narcotice.

Totul a inceput anul trecut, cand politia federala a intrat in posesia unei casete video de la nunta principalului mafiot al drogurilor din Brazilia, Luiz Fernando da Costa, cunoscut sub numele de Fernando Beira-Mar (Fernando de la Malul Marii). in film apare si Percival Pires, presedintele grupului de samba Mangueira, cea mai fai­moasa din Rio, impreuna cu muzicienii sai.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.