Presedintele francez Nicolas Sarkozy si-a inceput vizita de doua zile in India, insotit de un grup de oficiali, dar nu si de preietena sa, fotomodelul Carla Bruni.

In pofida dezmintirilor facute de Carla Bruni, eventuala sosire in India a iubitei presedintelui francez a continuat sa fie in atentia presei locale, care vorbea ieri despre posibila lor vizita la Taj Mahal. Carla Bruni a spus insa ca nu se va deplasa in India, arata NewsIn.

Sarkozy este invitat de onoare la ceremoniile de Ziua Republicii, care marcheaza 67 de ani de la adoptarea Constitutiei Indiei si iesirea de sub dominatia britanica. Presedintele francez spera sa relanseze cooperarea militara cu India si sa intareasca relatiile economice. Ziarele locale relateaza ca Franta si India au cazut de acord asupra unui proiect de cooperare nucleara civila insa nu au semant pana acum nici un acrod.

Surse guvernamentale au declarat ca cele doua tari vor seman un contract pentru imbunatatirea celor 51 de avioane de lupta de fabricatie franceza, informeaza Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.