Casa britanica de pariuri William Hill i-a invitat ieri pe impatimitii jocurilor de noroc sa parieze pe ghinioanele care li s-ar mai putea intimpla Printului Charles si Camillei Parker Bowles pina la nunta programata pentru simbata, transmite AFP. "Nunta regala pare sa se transforme intr-o parodie, asa incit ne-am gindit sa le oferim jucatorilor posibilitatea de a specula ce se mai poate intimpla", a spus Graham Sharpe, angajat al casei de pariuri.
O multime de pariori au dat imediat navala la agentii, mizind sume mai mici sau mai mari pe tot felul de evenimente catastrofale care ar putea strica nunta.

Cota de pariuri a fost de 33-1 ca mireasa nu se va prezenta la ceremonia civila si de 40-1 ca Printul Charles va face acelasi lucru. Probabilitatea ca printul William sa piarda inelele de logodna este de 25-1, in timp ce un ultimatum al reginei care va ameninta ca il va dezmosteni pe print daca nunta va avea loc a inregistrat o cota de 100-1. Nu sint excluse nici evenimente de domeniul fantasticului, aterizarea unor extraterestri la Palatul Windsor in ziua nuntii avind o cota de 10.000-1. Altii au fost de parere ca nunta ar putea fi anulata din cauza unor furtuni de zapada sau a unor inundatii neasteptate, cota fiind de 100-1.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.