Regizorul Oliver Stone, care a facut filme despre presedintii John F. Kennedy si Richard Nixon, lucreaza la un proiect despre actualul sef de la Casa Alba, dar promite sa nu-l defaimeze, informeaza NewsIn.

Stone este in discutii cu Josh Brolin, care joaca in "No Country For Old Men", pentru rolul titular din "Bush". Regizorul cauta finantare pentru scenariul peliculei si spera sa inceapa productia in aprilie, pentru a putea stabili premiera inaintea alegerilor din noiembrie, sau la inaugurarea mandatului succesorului lui Bush, in ianuarie.

Regizorul a declarat pentru revista "Variety" ca vrea sa faca un portret "corect" al lui Bush si sa se concentreze mai ales pe relatia acestuia cu tatal sau, presedintele George H.W. Bush, tineretea lui si convertirea la crestinism. "Va contine surprize pentru suporterii si opozantii lui Bush", a spus Stone.
Regizorul a explicat ca Brolin arata mai bine decat Bush, "dar are aceeasi determinare si carisma cu care americanii il identifica pe Bush, care are ceva din aroganta unui star de cinema".

Stone a vrut de asemenea sa realizeze un documentar despre presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad, dar planurile sale au fost zadarnicite anul trecut, pentru ca nu a primit permisiunea de a intra in tara. Se pare ca un oficial din Iran a declarat chiar ca Stone este "parte din Marele Satan".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.