Bilawal Bhutto, fiul lui Benazir Bhutto, are deja un fan club pe site-ul Facebook. Tanarul a fost desemnat duminica, la numai 19 ani, presedinte al celui mai mare partid de opozitie din Pakistan, in urma asasinarii mamei sale, dar admiratoarele sale se intereseaza mai degraba de latura "sexy" a tanarului politician.

"Dumnezeule ce dragut este!", se entuziasmeaza o admiratoare de pe noul forum de discutii recent aparut pe Facebook, intitulat "Sa nu-l ucidem pe Bilawal Bhutto, este prea sexy, ok?". "Doamne, sunt intru totul de acord. Este asa de sexy", adauga o alta admiratoare. Grupul are deja peste 240 de membri.

Bilawal Bhutto Zardari, in varsta de 19 ani, a fost numit duminica presedinte al Partidului Poporului din Pakistan (PPP), dupa ce mama sa, fostul premier Benazior Bhutto, care conducea aceasta formatiune, a fost asasinata la 27 decembrie.

Student la stiinte politice la Oxford, Bilawal se descrie pe Facebook drept un "liberal". "Extremismul islamist, ce inseamna aceasta? Inseamna a adera strict la o interpretare anume a unei legi islamice din secolul al VII-lea, asa cum a practicat-o profetul Mahomed. Si cand spun 'a adera strict' nu glumesc", scrie Bilawal.

Unicul fiu al lui Benazir Bhutto spune ca are ca hobby crichetul, natatia, squash-ul si tirul. "Familia Simpson" este emisiunea sa TV preferata, iar Michael Moore si Quentin Tarantiono sunt regizorii sai preferati.

Bilawal s-a intors marti in Dubai si l-a lasat la conducerea partidului, pe tatala sau, pana cand el isi va termina studiile. Bhutto va trebui sa-si reia in ianuarie cursurile la Oxford.

Noului succesor al dinastiei Bhutto ii plac petrecerile studentesti. Potrivit AFP, cotidianul The Guardian a publicat marti o fotografie a lui Bilawal deghizat, cu ocazia Halloween-ului, in diavol cu coarne si trident rosu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.