Pentru ultima seara a vizitei sale in Spania, presedintele libian Muammar Gaddafi i-a cerut ministrului de Externe, Miguel Angel Moratinos, "cel mai bun spectacol de flamenco", relateaza "El Mundo".

Si "colonelul" a fost multumit, adauga ziarul spaniol. Oaspetele a asistat luni seara, la Palatul Pardo, la un spectacol privat cu una dintre "cele mai valoaroase vedete ale genului".

Liderul libian s-a aratat "emotionat" de spectacolul oferit de "Maria la Coneja", dansatoare exeperimentata, "renumita pentru virtuozitatea prin care asociaza pasii efectuati in ritmul muzicii cu manuirea castanietelor".

Artista a evoluat pe o scena improvizata din Palatul Pardo, fosta resedinta a dictatorului Franco, actualmente muzeu si locul de primire a invitatilor de onoare ai Spaniei. Gaddafi nu a raspuns invitatiei dansatoarei de a urca pe scena pentru a dansa, dar a schitat un "taconeo" (un pocnit alert din toc - n.r.) din fotoliul sau.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.