58 de persoane au murit si mai mult de 120 au fost ranite astazi, in urma deraierii unui tren expres din Pakistan, au informat surse oficiale, informeaza NewsIn.

"Potrivit celui mai recent bilant, sunt 58 de morti si 122 de raniti, dintre care 40 sunt in stare critica", a anuntat un responsabil al serviciului de ambulante.

Trenul de noapte Karachi Express se indrepta catre orasul Lahore, din sudul tarii, iar accidentul - in urma caruia majoritatea vagoanelor au iesit de pe sine si au intrat unul in celalalt - s-a produs in apropierea orasului Mehrabpur. Un oficial al cailor ferate a spus ca 14 dintre cele 18 vagoane ale trenului au iesit de pe sine, iar patru dintre ele sunt complet distruse.

Accidentul s-a produs in jurul orei locale 2.30 (marti, 23.30, ora Romaniei). Multe dintre persoanele aflate la bord se intorceau acasa cu ocazia celei mai importante sarbatori musulmane, Aid al-Adha, care se celebreaza vineri.

Membrii echipelor de salvare au declarat ca inca mai sunt oameni prinsi intre carcasele distorsionate ale vagoanelor, iar oficialii au avertizat ca bilantul victimelor ar putea creste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.