O puternica furtuna de zapada a afectat duminica, estul Canadei, provocand conditii ddificile de trafic, anularea a sute de zboruri si moartea a cel putin o persoana, informeaza NewsIn.

Sudul provinciilor Ontario si Quebec, in jurul oraselor Toronto, Ottawa si Montreal, erau deosebit de afectate, cu acumulari de zapada de pana la 40 de centimetri, in conditiile in care continua sa ninga.
O femeie a fost ucisa in apropiere de London, in provincia Ontario, dupa ce a fost calcata de un vehicul de deszapezire.

Serviciile meteorologice au emis alerte privind caderi de zapada "aproape record" in regiunile mentionate, vant puternic si viscol ce reduce vizibilitatea la aproape zero, mai ales in sudul provinciei Ontario.
Numai in regiunea Toronto, incepand de ieri dimineata s-au produs 600 de accidente rutiere, potrivit politiei locale.

O suta de zboruri au fost anulate pe aeroportul Toronto-Pearson, in special spre orase din Statele Unite deja afectate de furtuna, si 300 de zboruri de pe aeroportul Montreal-Trudeau aveau intarzieri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.