Scrisorile trimise de printesa Diana prietenului ei, Dodi al-Fayed, au fost facute publice vineri.
Textele au fost prezentate anchetatorilor si magistratilor care investigheaza moartea cuplului. Fragmente din aceste epistole au fost preluate de agentiile internationale de presa si au facut inconjurul lumii.

Ele contureaza o relatie amoroasa intensa intre Diana si Dodi, in care printesa pare sa-si fi gasit fericirea, dupa o lunga perioada de zbucium. Intr-o scrisoare redactata cu putin timp inainte de moarte, Lady Di ii multumeste iubitului sau, pentru “bucuria pe care a adus-o in viata ei”. Iar o alta epistola, la fel de romantica, insoteste un cadou special - o pereche de butoni care au apartinut tatalui Dianei. “Dragul meu Dodi. Acesti doi butoni reprezinta ultimul cadou primit de la tatal meu - barbatul pe care l-am iubit cel mai mult in viata. Ti-i ofer tie deoarece stiu ca tata s-ar bucura la gindul ca ei se afla in siguranta, in miinile unei persoane atit de speciale pentru mine”, se arata in scrisoare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.