In armata britanica sunt descoperiti in fiecare an, sute de soldati care se drogheaza ilegal, arata un raport al Ministerului Apararii din Marea Britanie, informeaza BBC News.

Numarul celor care se drogheaza cu substante ilegale precum cocaina sau heroina, a crescut de la 517 in 2003, la 769 anul trecut, ceea ce ar echivala cu numarul de soldati dintr-un batalion.

Datele acestui raport au venit chiar la o luna dupa ce 17 soldati englezi care se drogau au fost trecuti in civil, iar Ministerul Apararii a declarat ca nivelul sau de „toleranta pentru droguri este 0”.

Totusi, un purtator de cuvant al Ministerul Apararii a tinut sa sublinieze ca in comunitatea militara, numarul celor care se drogheaza este mult mai mic fata de cel al civilior care se drogheaza si a indicat un raport de 0,77% in comparatie cu unul de 7%, in randul civililor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.