Un adolescent afirma ca a convins Casa Alba ca este presedintele Islandei si a reusit sa isi programeze o convorbire la telefon cu George W. Bush, dar a fost descoperit inainte sa poata vorbi cu seful statului, informeaza NewsIn.

"Apelul meu a fost transferat de cateva ori, pana cand am ajuns la secretarul lui Bush si am reusit sa programez o convorbire telefonica pentru luni seara", a declarat Vifill Atlason, in varsta de 16 ani.
Adolescentul s-a prezentat drept presedintele Islandei Olafur Ragnar Grimsson, in momentul cand a sunat la Casa Alba, in 1 decembrie.

Politia islandeza l-a retinut in 3 decembrie pe tanar, in ziua in care acesta urma sa il sune pe Bush, pentru interogare.

"Mi-au spus ca CIA a sunat la Comisariatul National de Politie islandez si a intrebat daca politia poate sa incerce sa afle de unde am acel numar de telefon", a spus Atlason.

Tanarul afirma insa ca nu isi aminteste de unde a obtinut numarul de telefon al Casei Albe.
Jon Bjartmarz, superintenedent in politia nationala, a declarat ca fortele de ordine islandeze nu au discutat cu cele americane in legatura cu aceasta chestiune. Bjartmarz a refuzat sa spuna de unde a aflat de telefonul lui Atlason.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.