Un om a murit si cel putin sase persoane au fost ranite in urma exploziei unui colet-capcana ieri, in centrul Parisului, a anuntat o sursa din politie, informeaza NewsIn.

Explozia coletului-capcana s-a produs la vechea firma de avocatura a presedintelui francez Nicolas Sarkozy, care se afla intr-un cartier sic din capitala franceza, pe un bulevard din arondismentul 8. Politia a declarat insa ca deocamdata, nu se poate face o legatura oficiala intre explozie si cabinetul de avocatura.

Potrivit unei surse, un avocat din cladirea respectiva, in care se afla mai multe cabinete de avocatura, si secretara acestuia au fost grav raniti, informeaza NewsIn.

Prefectul politiei pariziene, Michel Gaudin se afla la fata locului, ca si directorul politiei judiciare. Brigada de criminalistica a politiei judiciare a fost sesizata pentru demararea unei anchete.

La acesta ora, mass edia internationala informeaza ca un al doilea colet-capcana a fost descoperit la Paris si urmeaza a fi distrus, dupa cum au anuntat surse din politie, citate de postul de televiziune TV24, in pagina sa electronica.

Anterior, CNN anuntase ca politia este in cautarea unui al doilea eventual colet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.